Scroll Top

Gefeliciteerd U heeft de juiste code!

U heeft de juiste code weten te ontcijferen waarbij u een (klein) voorbeeld heeft beleefd van gameificatie om een doel te bereiken. Bij game-ificatie worden speltechnieken en -elementen gebruikt om de aandacht en betrokkenheid  te vergroten. De boodschap komt daardoor nóg beter aan bij de ontvanger. Wij horen u denken: wat als ik dat nou eens zou kunnen inzetten om mijn trainingsdoelen over te brengen?
Uw beloning
Maak nu éénmalig gebruik van 20% korting op uw eerst volgende reservering.
En nu?

Involuta ondersteunt trainers, managers en afdelingshoofden met spellen die ingezet kunnen worden binnen het bedrijf of team. Maak gebruik van onze hulpmiddelen tijdens uw eigen training, afdelingsuitje of bedrijfsevenement, of schakel één van onze trainers in om u te ondersteunen.

Bent u nog niet bekend met onze spellen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een demonstratie aan.

Spel en training in één

Wij bieden dit unieke concept in pakketvorm aan op locatie. In het spelaanbod wordt onder andere gebruik gemaakt van de kernkwadranten van Ofman, de teamrollen van Belbin en de leerstijlen van Kolb en is daarmee theoretisch onderbouwd. Op speelse wijze krijgen trainers en deelnemers inzicht in de rollen en kwaliteiten binnen het team, zowel van zichzelf als van de teamgenoten.

Vragen neem gerust contact op!
OP LOCATIE
Wilt u een van onze producten werkend zien?
Samen met u kijken we graag wat de mogelijkheden zijn.
EMAIL
Heeft u vragen over ons of over onze producten? Mail ons uw vraag en wij nemen contact met u op.
Telefoon

Bel ons direct.